Berkejuan kimdir?, nereli, kaç yaşında?

17.01.2022
483
Berkejuan kimdir?, nereli, kaç yaşında?

Berkejuan kimdir?, biyografi sitemizde Berkejuan kimdir? ile alakalı biyografi yazısı hazırladık. Berkejuan kimdir? kaç yaşında?, Berkejuan kimdir? memleketi neresi, Berkejuan kimdir? evi nerede, Berkejuan kimdir? nereli, Berkejuan kimdir? instagram, Berkejuan kimdir? ile alakalı her detay yazımızda..

Başlıklar

Berkejuan kimdir? Biyografi

Gerçek adı: Berke Juan
Doğum tarihi: 17 Haziran 2003
Doğum yeri: Trabzon
Boy: 1.68 cm
Kilo: 56 kg
Burcu: İkizler
Eğitim: Bilinmiyor
İlişkisi: Bekar
Meslek: Tiktoker, Fenomen
İnstagram hesabı için tıklayın

Berkejuan nereli? Kaç yaşında?

Berkejuan kimdir kaç yaşında, gerçek adı soyadı, doğum tarihi, sevgilisi, aslen nereli, boyu, kilosu, burcu? Berkejuan ve Kürşat juan kardeş mi? Tiktok Fenomeni Berke Juan yaşamı ve biyografi detayları kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak. 

Berkejuan yaşamı ve biyografisi

Berkejuan Türk Tiktoker ve sosyal platform fenomenidir. Tiktok üzerinden paylaşımı yaptığı video içeriklerle tanınmaya başlandı.

Berkejuan ve Kürşat juan kardeş mi

Berkejuan 17 Haziran 2003 senesinde Trabzon’da dünyaya gözlerini açtı. Memleketi aslen Trabzon’dur. Üniversite öğrencisi Tiktok fenomenleri içinde bulunan Berke Juan paylaşımı yaptığı keyifli video içerikleri ve fotoğraflarla kısa bir sürede beğeni kazanarak milyonlarca beğeniye ulaştı. Henüz ufak yaşlarda olmasına karşın çok ciddi ve büyük bir hedef kitleye hitap eden Berkejuan fenomen olam yolunda zirveye ulaşmış durumda. Her gün kitelsini giderek büyüten Tiktok fenomeni Berke Juan 17 yaşında ve bi hayli başarılı.

Dünyanın en keyifli video platformu üzerinden hayranlarına videolarını senkronize ederek yaratıcı ve keyifli videolar oluşturan Berkejuan en fazla bu yönü ile beğeni toplamaktadır. Tiktok hesabı dışında, youtube kanalı ve instagram hesabı da bulunmaktadır. Sosyal medya dünyasının bugünkü yıldızları yalnızca YouTube yahut Instagram üzerinden değil, şimdi de TikTok aracılığıyla ün kazandı. Berkejuan Türk Tiktokerlar içinde farkını fark ettiren fenomenlerden olmayı başarmıştır. Eğlenceli ve basit bir şekilde sindirilebilir içerikler üreten Berkejuan takipçi sayısı gün geçtikçe artış göstermektedir. 

Berkejuan sevgilisi takipçilerinin en yaygın sorduğu sorular içindedır. Berkejuan kendi youtube kanalından sevgilisi var mı sorusuna karşın kinayeli bir yanıt vererek “sap” şeklinde kendisini ifade etmiştir. Bu durumdan anlaşılıyor ki Berkejuan sevgilisi yoktur.

Berkejuan şimdilerde aktif olarak sosyal platform hesaplarını kullanmakta, birbirinden keyifli, renkli video ve fotoğraflar paylaşmaya sürdürmektedir.

@berkejuan

İftardan sonra keyifler yerinde hahahahah@küküjuan

♬ orijinal ses – semiraminta

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.