Emre Yetkin kimdir?, nereli, kaç yaşında?

16.01.2022
521
Emre Yetkin kimdir?, nereli, kaç yaşında?

Emre Yetkin kimdir?, biyografi sitemizde Emre Yetkin kimdir? ile alakalı biyografi yazısı hazırladık. Emre Yetkin kimdir? kaç yaşında?, Emre Yetkin kimdir? memleketi neresi, Emre Yetkin kimdir? evi nerede, Emre Yetkin kimdir? nereli, Emre Yetkin kimdir? instagram, Emre Yetkin kimdir? ile alakalı her detay yazımızda..

Başlıklar

Emre Yetkin kimdir? Biyografi

Gerçek adı: Emre Yetkin
Doğum tarihi: 1983
Doğum yeri: İstanbul
Boyu: 1.73 cm
Kilo: 75 kg
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Evli (Burcu Biricik ile)
Meslek: İş Adamı, Reklamcı
İnstagram hesabı için tıklayın.

Emre Yetkin nereli? Kaç yaşında?

Emre Yetkin kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Emre Yetkin ne iş yapar, doğum tarihi? Emre Yetkin sevgilisi, eşi kim? Emre Yetkin Burcu Biricik ne zaman evlendi? Emre Yetkin eski eşi? Nerede oturuyor? Burcu Biricik eşi kimdir? Emre Yetkin dizileri? Burcu Biricik’in eşi Emre Yetkin kısaca yaşamı ve biyografi detayları kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Emre Yetkin yaşamı ve biyografisi

Emre Yetkin Türk reklamcı. Oyuncu Burcu Biricik ile evlidir. Aynı zamanda eşi Burcu Biricik’in menajeridir. Türkiye’de reklam çalışmaları ile tanınmaktadır.

Emre Yetkin ne iş yapar, doğum tarihi

Emre Yetkin 1983 senesinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açtı. Eğitim yaşamına İstanbul’da başladı. Korkmaz Yiğit Anadolu Lisesi ve sonrasında Özel Evrim Lisesi’ni bitirdiktan sonra üniversite eğitim hayatına İstanbul Kadir Has Üniversitesi İngilizce işletme bölümünde sürdürdü ve mezun oldu.

Emre Yetkin eski eşi

Emre Yetkin mesleki kariyerine ilk kez Best Fm’de adım attı. Ardından çeşitli reklam çalışmaları yaptı. Magazin dünyasında ilk kez Gamze Karaman ile yaşadığı aşk ile gündeme geldi. Emre Yetkin dizileri ile sinema filmleri ile bir hayli önemli kitleye sahip olan oyuncu Burcu Bircik ile 2016 senesinde nikah masasına oturdu. Reklamcı Emre Yetkin Burcu Biricik ile düğün davetiyesi için beğendikleri film ’50 First Dates’in afişinden ilham alarak hazırlamışlardır. Emre Yetkin eşi Burcu Biricik’in bunun yanı sıra menajerliğini de yapmaktadır.

Emre Yetkin Burcu Biricik evliliklerinden halen çocukları yoktur. Emre Yetkin gerek eşi Burcu Biricik ile gerek tek başına seyahat etmeyi çok sevmektedir.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.