Nez Demir kimdir, nereli, kaç yaşında?

13.01.2022
1.099
Nez Demir kimdir, nereli, kaç yaşında?

Nez Demir Kimdir, biyografi sitemizde Nez Demir ile alakalı biyografi yazısı hazırladık. Nez Demir kaç yaşında?, Nez Demir memleketi neresi, Nez Demir evi nerede, Nez Demir nereli, Nez Demir instagram, Nez Demir ile alakalı her detay yazımızda..

Başlıklar

Nez Demir Biyografi

Nez Demir kim, kaç yaşında, eski hali, sevgilisi, annesi, kaç kardeşi var, instagram, youtube hesapları, şarkıları, ile ilgili araştırılan detaylar, boy kilo yaş bilgileri. Nez Demir kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, hangi burç, boyu ve kilosu, sevgilisi var mı? Ne kadar para kazanıyor? Estetik ve estetiksiz hali?

Nez Demir

Youtuber, Oyuncu ve Viner Nez Demir 20 Şubat 1997 senesinde Kocaeli Gebze’de dünyaya gözlerini açtı. Memleketi aslen Rize’dir. Eğitim ev öğretim yaşamına doğup büyüdüğü Gebze’de başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite yaşamına Afyon Kocatepe Üniversitesi Pazarlama Bölümünde sürdü. Ardından eğitim hayatına İşletme Fakültesi’nde sürdürdü. Ailesine olan bağlılığı ve düşkünlüğü ile tanınmaktadır.

Nez Demir kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, eski hali, estetiksiz sevgilisi

Yemek ve damak kültürü bi hayli geniş yelpazelere yayılan Nez Demir yemek yapma becerisi hususunda zengin bir mutfağa sahiptir. Bu nedenle çok lezzetli yemekler yapmaktadır. Tipik Karadeniz kültürünü ruhunda yaşayan genç fenomen horon dönmekten keyif almakta ve mutlaka akşamlarında bir demlik çaya yer vermektedir. Yetenekleri yalnızca bunlarla da sınırlı değil. 8 yıl voleybol ve çok uzun yıllar ise rafting yapmıştır. Günümüzde özel bir bankada görev yapan Nez Demir, seyahat etmeyi gezmeyi ve yeni coğrafyaları keşfetmeyi çok sevmektedir. Aynı zamanda kendi reklam ajansını kurmuştur.

Nez Demir kaç kardeşi var

Nez Demir’in fenomen yolcucuğu ise ilk kez İnstagram üzerinden çektiği videolar aracılığıyla oldu. Bu duruma en büyük katkıyı ise takipçilerin birbirini etiketlemeleri durumu oldu. 2013 senesinde Vine vido içerikleri ile takipçilerinin karşısında yer aldı. Ülkemizde ilk Vine kullanıcıları içinde bulunan Nez Demir çok kısa bir sürede büyük bir takipçiye sahip olmuştur.

Nez Demir eski hali

Nez Demir vine, instagram video içerik üreticiliği dışında oyunculuk kariyeri ile de tanınmaktadır. İlk etaplarda kurumsal firmaların reklam yüzü olması hususunda teklifler aldı. Lakin reklam filmlerinde oynamak istemedi. Nez Demir oyunculuk kariyerini 2018 senesinde ilk kez Facia Üçlü adlı sinema filmi ile inşa etmeye başladı.  2019 senesinde beyazperde de Malazgirt 1071: Bizans’ın Kıyameti ve aynı yıl vizyona giren O İş Bende sinema filmlerinde rol alarak sürdürdü.

Nez Demir boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

İnstagram üzerinden yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren sosyal platform fenomeni Nez Demir fiziği ve güzelliği ile de hayran kitlesini etkilemektedir.  Son dönemlerin yıldızı paralayan fenomenler içinde bulunan Nez Demir 2021 saygınlığı ile 22 yaşında.

Ünlü Instagram fenomeni Nez Demir yakın günlerde Kanal D ekranlarında yayına giren 2. Sayfa programına konuk oldu. Nez Demir, Banu Parlak ile ilgili ‘bayan mikser’ diye bahsetmesi ile uzun süre magazin ve sosyal platformda konuşulan isimler içinde yer almıştı. Dilan Polat ile 3 senedir arkadaş olan Nez Demir, fenomen Atakan ile konuşmamaktadır.

Nez Demir kaç yaşında

İleride eşin instagramı kapat derse kapatır mısın? Sorusuna karşın; “Hayır kapatmam çünkü bu zamana kadar kendime yakışmayan hiç bir şey yapmadım bu zihniyetteki biriyle de birlikte olmam.” Şeklinde yanıtlamıştır. Estetik hususunda Kepçe kulak cerrahi operasyonu ve rinoplasti yani burun estetiği cerrahi operasyonu olmuştur.  Aynı zamanda göz kapağını kaldırma operasyonuna da sıcak baktığını belirtmiştir.

Nez Demir boyu 1.68 cm kilosu 56 kg ve burcu Balık.

Nez Demir yer aldığı diziler ve filmleri

  • 2019 Malazgirt 1071: Bizans’ın Kıyameti
  • 2019 O İş Bende
  • 2018 Facia Üçlü
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.