Haktan Zavlak kimdir, nereli, kaç yaşında?

13.01.2022
1.375
Haktan Zavlak kimdir, nereli, kaç yaşında?

Haktan Zavlak Kimdir, biyografi sitemizde Haktan Zavlak ile alakalı biyografi yazısı hazırladık. Haktan Zavlak kaç yaşında?, Haktan Zavlak memleketi neresi, Haktan Zavlak evi nerede, Haktan Zavlak nereli, Haktan Zavlak instagram, Haktan Zavlak ile alakalı her detay yazımızda..

Başlıklar

Haktan Zavlak Biyografi

Haktan Zavlak, tam adı ile Ahmet Haktan Zavlak 21 Ağustos 2001 senesinde İzmir’de dünyaya gözlerini açtı. Eğitim yaşamına İzmir’de başladı. Hüseyin Bürge Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra üniversite eğitim hayatına Ege Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde sürdü.

Dizi ve reklam oyuncusu Haktan Zavlak Türkiye’de dizi ve reklam sektöründe oynadığı projelerle adını duyurmaya başladı. İlk etapta reklam filmlerinde rol alan kabiliyetli oyuncu en büyük çıkışını Bir Aile Hikayesi dizisinde dizinin başrol oyuncusu olan Birkan Sokullu’nun gençliğini canlandırarak yaptı. Aynı zamanlarda oynadığı reklam filmleri ile yıldızı parladı ve ünlendi.

Haktan Zavlak kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, oynadığı diziler, sevgilisi Boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri

Haktan Zavlak oyunculuk kariyerine reklam filmlerinde rol alarak adım attı. Başta Vakıfbank olmak üzere Vitabiotics, Coca Cola, Becel, Suudi Arabistan Hava Yolları, Uğur Okulları ve Turkcell gibi kurumsal şirketlerin reklam yüzü oldu.

Haktan Zavlak dizi oyunculuğuna 2019 senesinde başladı. İlk dizi film ekran deneyimini 2019 senesinde oynadığı Bir Aile Hikayesi isimli dizi ile gerçekleştirdi. 2020 senesinde Yasak Elma dizisinde yeni Erim Argun kişiliğine hayat veren isim oldu.

Haktan Zavlak kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, dizileri, sevgilisi

Güreş, tenis sporlarına ilgi duyan Haktan Zavlak boyu 1.78 cm kilosu 65 kg ve burcu Aslan. Göz rengi ise Kahverengidir. Günümüzde yaşamını İstanbul’da ilerleten yakışıklı oyuncu dizi ve reklam film çalışmalarını sürdürmektedir.

Haktan Zavlak

Beyazperde de halen bir sinema filmi bulunmayan Haktan Zavlak tiyatro sahnesinde de devam eden bir tiyatro oyunu bulunmamaktadır.

Haktan Zavlak yer aldığı diziler ve filmleri

  • 2020 Yasak Elma
  • 2019 Bir Aile Hikayesi
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.