Sefa Kındır kimdir, nereli, kaç yaşında?

13.01.2022
1.658
Sefa Kındır kimdir, nereli, kaç yaşında?

Sefa Kındır Kimdir, biyografi sitemizde Sefa Kındır ile alakalı biyografi yazısı hazırladık. Sefa Kındır kaç yaşında?, Sefa Kındır memleketi neresi, Sefa Kındır evi nerede, Sefa Kındır nereli, Sefa Kındır instagram, Sefa Kındır ile alakalı her detay yazımızda..

Başlıklar

Sefa Kındır Biyografi

Sefa Kındır kimdir, kaç yaşında, film, vine ve videoları? Sefa Kındır Mami ayrıldı mı? Facia Üçlü Sefa Kındır kimdir?

Fenomen, oyuncu, viner ve bunun yanı sıra youtuber olan Sefa Kındır 1993 senesinde Osmaniye’de dünyaya geldi. Memleketi aslen Adana’dır. Eğitim yaşamına Yavuz Selim İlköğretim okulunda başlayan ünlü sosyal platform Sefa Kındır lise öğrenimini 19 Mayıs Lisesi’nde bitirdi.

Sefa Kındır kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, filmleri, eşi Sefa Kındır boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi bilgileri.

Sosyal medya fenomeni olma yolunda ilk adımını vine üzerinden çektiği video içeriklerle gerçekleştirdi. Ardından youtube üzerinden video içerikleri üretmeye başladı. Kariyerine en büyük yolculuğunu Mami Emen ve Emre Gül ile aynı çatı altında birleşmesi ile başladı. Daha önceleri tek başına içerik üreten Sefa Kındır, Mami Emen ve Emre Gül ile birlikte Facia Üçlü adını verdikleri youtube hesaplarını açtılar ve buradan ilerlemeye başladılar. Milyonlarca takipçi ve abone sayısına ulaştıktan sonra 2018 yapımı Facia Üçlü sinema filmiyle beyazperde de büyük bir çıkış yakaladı.

 Facia Üçlü ekibi ikinci sinema filmlerini ise 2019 yapımı olan Karışma Bende adlı sinema filmi oldu. Facia Üçlü ekibinde belli bir süre sonra çatlamalar yaşandı. İlk olarak Emre Gül ekipten ayrıldı ve tek başına içerikler üretmeye başladı. Ardından Facia Üçlü ekibine yeni bir isim Sinan Poyraz dahil oldu. Lakin bu süreden sonra Facia Üçlü ekibinden Sefa Kındır Mami Emen de yollarını ayırdı kendi youtube kanallarını açtı.

Günümüzde ekip ilişkileri devam eden Facia Üçlü ekibinden , Mami Emen, Emre Gül ve Sinan Poyraz aynı videolarda yine buluşmaktedirler.

Sefa Kındır boyu, kilosu, burcu ile ilgili bilgiler güncellenecektir. Sefa Kındır evlidir.

Sefa Kındır dizileri ve filmleri

  • 2019 Karışma Bende
  • 2018 Facia Üçlü
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.