Ayhan Akbin, Ecem Akbin ve Aydan Şener kimdir bu üçlü?, nereli, kaç yaşında?

03.02.2022
2.474
Ayhan Akbin, Ecem Akbin ve Aydan Şener kimdir bu üçlü?, nereli, kaç yaşında?

Ayhan Akbin, Ecem Akbin ve Aydan Şener kimdir bu üçlü?, biyografi sitemizde Ayhan Akbin, Ecem Akbin ve Aydan Şener kimdir bu üçlü? ile alakalı biyografi yazısı hazırladık. Ayhan Akbin, Ecem Akbin ve Aydan Şener kimdir bu üçlü? kaç yaşında?, Ayhan Akbin, Ecem Akbin ve Aydan Şener kimdir bu üçlü? memleketi neresi, Ayhan Akbin, Ecem Akbin ve Aydan Şener kimdir bu üçlü? evi nerede, Ayhan Akbin, Ecem Akbin ve Aydan Şener kimdir bu üçlü? nereli, Ayhan Akbin, Ecem Akbin ve Aydan Şener kimdir bu üçlü? instagram, Ayhan Akbin, Ecem Akbin ve Aydan Şener kimdir bu üçlü? ile alakalı her detay yazımızda..

Başlıklar

Ayhan Akbin, Ecem Akbin ve Aydan Şener kimdir bu üçlü? Biyografi

Ayhan Akbin kimdir? Ecem Akbin nesi oluyor? Peki, Aydan Şener’in bu iki isimle ne ilgisi var? Henüz bilmeyenler için Ayden Şener’in kızı Ecem Akbin oyuncu. Ayhan Akbin ise Aydan Şener’in eşi ve aynı biçimde Ecem Akbin’in de babası. Bu biyografi bölümümüzde siz değerli okurlarımıza Ayhan Akbin kimdir? Kaç yaşında? Kariyeri ve yaşamına ilişkin bilgilerin bunun yanında güzel oyuncu Aydan Şener kimdir? Aydan Şener ve kızı Ecem Akbin’den de söz edeceğiz.

Aydan Şener kimdir?

Aydan Şener biyografi: Onu herkes aslında Feride olarak tanıdı. Çünkü yer aldığı dizilerde olağanüstü güzel oyunculuklar sergiliyordu. Aydan Şener’in yaşamı, güzel oyuncu aslında manken, ilk ön adı ise Memnune’dir. Yani Memnune Aydan Şener.

Aydan Şener 1 Mart 1963 senesinde Kilis’te dünyaya gözlerini açtı. Eğitim yaşamı Bursa’da geçti. 1981 senesinde Türkiye Güzeli seçildi. Aradan geçen 2 yılın sonrasında sonra 1983 senesinde Ayhan Akbin ile evlendi.

ÇalıkuşuYeniden DoğmakSamanyoluFatih Harbiye dizilerinde rol aldı ve çok sevildi.  1988 senesinde anne oldu. Kızı Ecem Akbin dünyaya gözlerini açtı.

Aydan Şener 1991 senesinde eşi Ayhan Akbin’nden boşanmıştır.

Ayhan Akbin kimdir?

Ayhan Akbin ise 26 Haziran 1955 tarihinde Karabük’te dünyaya gözlerini açtı. “Ayhan Akbin, Türk eski millî futbolcu ve 3. Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı.” 1983 senesinde Türkiye güzeli Aydan Şener ile evlendi. Bu evliliklerinden kızları Ecem Pekin dünyay gelmiştir. Ayhan Akbin ve Aydan Şener evliliği 1991 senesinde son bulmuştur.

Ecem Akbin kimdir?

Ecem Akbin 1988 senesinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açtı. Ecem Akbin babası futbolcu Ayhan Akbin iken Annesi Eski manken ve 1981 Türkiye güzeli Aydan Şener’dir. Mecezir dizisi ile dizi oyunculuğuna merhaba diyen güzel oyuncu Karbük ve Kilis’li ailelere mensuptur. Ecem Akbin ve Aydan Şener’in birbirileri ile olan benzerliği hususunda insanlar ikiye ayrılmış durumda. Yüzde 50’si benziyor derken, diğer yarısı alakası olmadığı yönünde.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.