Gözde Kansu Kimdir?, nereli, kaç yaşında?

02.02.2022
602
Gözde Kansu Kimdir?, nereli, kaç yaşında?

Gözde Kansu Kimdir?, biyografi sitemizde Gözde Kansu Kimdir? ile alakalı biyografi yazısı hazırladık. Gözde Kansu Kimdir? kaç yaşında?, Gözde Kansu Kimdir? memleketi neresi, Gözde Kansu Kimdir? evi nerede, Gözde Kansu Kimdir? nereli, Gözde Kansu Kimdir? instagram, Gözde Kansu Kimdir? ile alakalı her detay yazımızda..

Başlıklar

Gözde Kansu Kimdir? Biyografi

Gözde Kansu Kimdir? (Sen Anlat Karadeniz Eyşan) Nereli? Kaç Yaşında?

Gözde Kansu dizileri ile göz doldurmaya sürdürmekte.Peki, Gözde Kansu kimdir?
Gözde Kansu filmlerinde ki başarı sırrı ne? Gözde Kansu sevgilisi var mı? Gözde Kansu instagram hesabı ve Gözde Kansu biyografisi sizlerle. Gözde Kansu boyu kaç ve Gözde Kansu kaç yaşında?

23 Ağustos 1980 senesinde İzmir’de dünyaya gözlerini açan güzel oyuncu ilk kez “Nefise” kişiliği ile “Kurşun Yarası” isimli dizi filmde tanındı. Okul senelerında bale, tiyatro ve müzik ile ilgilenen Gözde Kansu liseden sonra üniversiteyi de İzmir’de bitirdi.

Eğitim yaşamı, Tevfik Fikret Lisesi ve 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nü tamamlamasının sonrasında, oyunculuk kariyerinde yükselmeye başladı.

Gözde Kansu “Dudaktan Kalbe” dizisinde oynadığı “Nimet” kişiliği ile iyi bir hedef kitle edinmeye başladı. Güzel oyuncunun burcu Aslan’dır.

Gözde Kansu “Oyuncu Dükkanı” cast ajansı’na bağlı olarak çalışmaktadır. Bu sezon Atv ekranlarında yayına giren “Sen Anlat Karadeniz” dizisine Eyşan kişiliğine hayat vermektedir.

Gözde Kansu’nun şimdiye kadar oynadığı bazı sinema ve diziler; ” Kurşun Yarası, Çiçek Taksi, Ayrılsak da Beraberiz, Abuzer Kadayıf, Üzgünüm Leyla, Yeter Anne, Mürüvvetsiz Mürüvvet, Canım Benim, Kısmet, Haylaz Babam, Cemile, Issız Adam, Dudaktan Kalbe, Neşeli Hayat, Bahar Dalları, Hanımız Çiftliği, Al Yazmalım, Ankara’nın Dikmeni ve Medcezir.”

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.