Kaan Cüreklibatır kimdir?, nereli, kaç yaşında?

16.01.2022
1.616
Kaan Cüreklibatır kimdir?, nereli, kaç yaşında?

Kaan Cüreklibatır kimdir?, biyografi sitemizde Kaan Cüreklibatır kimdir? ile alakalı biyografi yazısı hazırladık. Kaan Cüreklibatır kimdir? kaç yaşında?, Kaan Cüreklibatır kimdir? memleketi neresi, Kaan Cüreklibatır kimdir? evi nerede, Kaan Cüreklibatır kimdir? nereli, Kaan Cüreklibatır kimdir? instagram, Kaan Cüreklibatır kimdir? ile alakalı her detay yazımızda..

Başlıklar

Kaan Cüreklibatır kimdir? Biyografi

Gerçek adı: Kaan Cüreklibatır
Doğum tarihi: 1 Ocak 1976
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.80 cm
Kilo: 85 kg
Burcu: Oğlak
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Evli (Aslı Cüreklibatur ile)
Meslek: Gelişim Uzmanı, Eğitimci
Twitter hesabı için tıklayın

Kaan Cüreklibatır nereli? Kaç yaşında?

Kaan Cüreklibatır kimdir, nereli, kaç yaşında, doğum tarihi? Kaan Cüreklibatır ne iş yapar? Kaan Cüreklibatır soyadı neden farklı? Cüneyt Arkın’ın kaç çocuğu var? Kaan Cüreklibatır filmleri? Kaan Cüreklibatır eşi kimdir? Çocukları var mı? Kısa olarak yaşamı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Kaan Cüreklibatur yaşamı ve biyografisi

Kaan Cüreklibatur Türk oyuncu Cüneyt Arkın’ın oğludur. Cüneyt Arkın’ın oğulları içinde en küçüğüdür.

Kaan Cüreklibatır ailesi

Kaan Cüreklibatur 1 Ocak 1976 senesinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açtı. Tam adı Kaan Polat Cüreklibatur’dur. Babası Türk aktör sinema oyuncusu Cüneyt Arkın’dır. Babasının gerçek adı Fahrettin Cüreklibatur’dur. Annesinin adı Betül Cüreklibatır bunun bunun yanında Murat Arkın, Filiz Canlı isimlerinde iki kardeşi bulunmaktadır. Kaan Cüreklibatur evin en ufak çocuğudur.

Kaan Cüreklibatır eşi kim çocukları var mı

Kaan Cüreklibatur eşi Aslı Cüreklibatır’dır. Çiftin bu evliliklerinden Sarp ve Zeynep adında iki çocukları bulunmaktadır. Kaan Cüreklibatur kızı Zeynep 2020 yapımı olan “Kovala” sinema filminde rola aldı. Babası Cüneyt Arkın’a çok benzemesi ile gündemde olan Kaan Cüreklibatur aksine dizi, sinema ve film dünyasından uzak olmayı tercih etti. Abisi Murat Arkın babasının izinden giderek bir çok dizi ve filmde rol aldı.

Kaan Cüreklibatır ne iş yapar

Kaan Cüreklibatur eğitim yaşamına İstanbul’da başladı. Liseyi bitirdikten sonra üniversite eğitim hayatına İstanbul Bilgi Üniversitesi iletişim bölümünde sürdü ve mezun oldu. Kaan Cüreklibatır şimdilerde İstanbul’da özel bir spor okulu açarak yeni nesil çocuklara özel bir çocuk gelişim programı sağlamaktadır.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.