Elif Aydın kimdir?, nereli, kaç yaşında?

16.01.2022
756
Elif Aydın kimdir?, nereli, kaç yaşında?

Elif Aydın kimdir?, biyografi sitemizde Elif Aydın kimdir? ile alakalı biyografi yazısı hazırladık. Elif Aydın kimdir? kaç yaşında?, Elif Aydın kimdir? memleketi neresi, Elif Aydın kimdir? evi nerede, Elif Aydın kimdir? nereli, Elif Aydın kimdir? instagram, Elif Aydın kimdir? ile alakalı her detay yazımızda..

Başlıklar

Elif Aydın kimdir? Biyografi

Gerçek adı: Elif Aydın
Doğum tarihi: 1 Ocak 1997
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.76 cm
Kilo: 53 kg
Burcu: Oğlak
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: Bilinmiyor
İnstagram hesabı için tıklayın

Elif Aydın nereli? Kaç yaşında?

Elif Aydın kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Elif Aydın Sercan Yıldırım sevgilisi kimdir? Elif Aydın Sercan Yıldırım instagram hesabı? Mesleği, ne iş yapar, ne mezunu? Kısa olarak Elif Aydın yaşamı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Elif Aydın yaşamı ve biyografisi

Elif Aydın Türk futbolcu Survivor 2020 ünlüler takımı yarışmacısı Sercan Yıldırım’ın eski sevgilisidir. Futbolcu Sercan Yıldırım’ın Survivor 2020’de yarışmaya başlaması ile adı duyulmaya başladı. Elif Aydın Survivor 2020 yarışmacısı Sercan Yıldırım’ın adada Survivor gönüllüler takımında bulunan yarışmacı Nisa Bölükbaşı ile tek taraflı başlayan aşk yaşamı sonrasında sevgilisi Sercan Yıldırım’ı terk estesi ile gündeme gelen isimler içinde yerini aldı.

Elif Aydın kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu

Elif Aydın 1997 senesinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açtı. Eğitim yaşamına İstanbul’da başladı. Elif Aydın Sercan Yıldırım birlikteliği 2019 senesinde İstanbul’da bir Nişantaşı’ndaki City’s’de AVM’nin içinde çekilen fotoğraf kareleri ile magazin objektiflerine yansımıştır.

Elif Aydın sevgilisi Sercan Yıldırım’la 2019 senesinden beri hemen hemen bir buçuk yıl İstanbul Zekeriyaköy’de lüks bir site içinde birlikte yaşamaya başladı. Elif Aydın 15 Şubat 2020 tarihinde sevgilisi Sercan Yıldırım’ı havalimanında Dominik’e yolcu ettikten sonra sevgilisini ekranlardan takip etmeye başladı.

Survivor 2020 ünlüler takımı yarışmacısı Sercan Yıldırım “Ada Çapkını” olarak adı çıkmaya başlayınca ve aşk söylentilerı ortalıkta yer alınca Elif Aydın sevgilisi Sercan Yıldırım’ı terk etti. Elif Aydın yalnızca terk etmekle yetinmeyip çıkan aşk haberlerinin sonrasında, Sercan Yıldırım ile birlikte yaşadıkları evden Sercan Yıldırım’a ait özel eşyaların olduğu her şeyi toplayıp, bir kamyonla Bursa’ya ailesinin evine gönderdi.

Survivor 2020 müsabakasında ilk kez aşk yaşamına konu olan sezonda Nisan 2020’de Sercan Yıldırım’ın Nisa Bölükbaşı’na olan yaklaşlımı yarışmayı seyredenler aracılığıyla hissedilerek ve günlerce konuşuldu. Lakin ardından Sercan Yıldırım ve Nisa Bölükbaşı ile bir araya gelerek bu konuyu konuştular. Nisa Bölükbaşı’nın Sercan Yıldırım’a “Seni Ersin abi gibi görüyorum” demesiyle başlamayan aşk hikayesi sona ermişti. 

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.