Taylan Kulaçoğlu kimdir?, nereli, kaç yaşında?

16.01.2022
1.198
Taylan Kulaçoğlu kimdir?, nereli, kaç yaşında?

Taylan Kulaçoğlu kimdir?, biyografi sitemizde Taylan Kulaçoğlu kimdir? ile alakalı biyografi yazısı hazırladık. Taylan Kulaçoğlu kimdir? kaç yaşında?, Taylan Kulaçoğlu kimdir? memleketi neresi, Taylan Kulaçoğlu kimdir? evi nerede, Taylan Kulaçoğlu kimdir? nereli, Taylan Kulaçoğlu kimdir? instagram, Taylan Kulaçoğlu kimdir? ile alakalı her detay yazımızda..

Başlıklar

Taylan Kulaçoğlu kimdir? Biyografi

Gerçek adı: Taylan Kulaçoğlu
Doğum tarihi: 1981
Doğum yeri: Bilinmiyor
Boy: Bilinmiyor
Kilo: Bilinmiyor
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Bilinmiyor
İlişkisi: Bekar
Meslek: Bilinmiyor
Twitter hesabı için tıklayın

Taylan Kulaçoğlu nereli? Kaç yaşında?

Taylan Kulaçoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Ne  iş yapar? Taylan Kulaçoğlu neden gözaltına alındı? İsimsizler Hareketi ve RedHack soruşturması nedir? Taylan Kulaçoğlu ile ilgili araştırılan detaylar kim kimdir bölümümüzde sizlerle birilikte olacak.

Taylan Kulaçoğlu yaşamı ve biyografisi

Taylan Kulaçoğlu 2013 senesinde RedHack soruşturması kapsamı içinde 2 defa gözaltına alındı. Taylan Kulaçoğlu, dönemin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın hacklenmesi ile gündeme gelen isim olmuştur.

Taylan Kulaçoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında

Taylan Kulaçoğlu 1981 senesinde dünyaya gözlerini açtı. Annesi Saliha Kulaçoğlu öğretmen ve aslen Vanlı’dır. Babası Trabzonlu ve eski turizmci fakat 2006 senesinde felç geçirerek yatağa bağımlı olarak yaşamına sürdürmektedir. Taylan Kulaçoğlu’nun ablasının adı ise Özen’dir.

Taylan Kulaçoğlu’nun babası Taylan’ın doğumundan sonra Fransa’ya gitmiştir. Taylan Kulaçoğlu 15 yaşında Fransa’ya babasının yanına yerleşmiştir. 17 yıl boyunca Fransa’da yaşamını ilerleten Taylan Kulaçoğlu 2013 senesinde Türkiye’ye geri döndü. Bunun yanı sıra Fransa vatandaşlığına kabul edildi.

Taylan Kulaçoğlu Türkiye’ye döndüğü 2013 senesinde RedHack soruşturması kapsamı içinde 22 Kasım 2013 senesinde yaşadığı İstanbul Cihangir’deki evinden alınarak göz altına alındı.

2016 senesinde yeniden Redhack’dan gözaltına alındı. Twitter hesabı üzerinden 10 bin takipçisi bulunan Taylan Kulaçoğlu Mayıs 2020 tarihinde “İsimsizler Hareketi” adı altında provokasyon yapan grubun önderi olarak Ayvalık’ta gözaltına alındı. Ardından serbest bırakıldı.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.