Sıla Gözüm kimdir? kimdir, nereli, kaç yaşında?

15.01.2022
418
Sıla Gözüm kimdir? kimdir, nereli, kaç yaşında?

Sıla Gözüm kimdir? Kimdir, biyografi sitemizde Sıla Gözüm kimdir? ile alakalı biyografi yazısı hazırladık. Sıla Gözüm kimdir? kaç yaşında?, Sıla Gözüm kimdir? memleketi neresi, Sıla Gözüm kimdir? evi nerede, Sıla Gözüm kimdir? nereli, Sıla Gözüm kimdir? instagram, Sıla Gözüm kimdir? ile alakalı her detay yazımızda..

Başlıklar

Sıla Gözüm kimdir? Biyografi

Sıla Gözüm nereli? Kaç yaşında?

Sıla Gözüm kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Sıla Gözüm yer aldığı diziler? Sıla Gözüm sevgilisi kim? Sıla Gözüm boy kilo yaş bilgileri, ile ilgili araştırılan konular, oyunculuk kariyeri, kısaca yaşamı ve biyografi detayları kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Sıla Gözüm yaşamı ve biyografisi

Sıla Gözüm Türk dizi ve reklam oyuncusudur. Oynadığı reklam filmleri ve 2020 senesinde Arıza dizisinde Aslı rolü ile dikkatleri üzerine çekti ve tanınmaya başladı.

Sıla Gözüm sevgilisi

Sıla Gözüm 1996 senesinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açtı. Öğrenim yaşamına İstanbul’da başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitim hayatına İstanbul Ticaret Üniversitesi Güzel Sanatlar bölümünde sürdü ve bu bölümden mezun oldu. Medya ve otunculuk kariyerine ilk kez reklam filmlerinde rol alarak adım attı. Dizi oyunculuğuna 2020 senesinde ilk kez “Arıza” dizisinde oynadığı “Aslı” rolü ile yaptı.

Sıla Gözüm şimdilerde Ph7 Entertainment çatısı altında oyunculuk kariyerini sürdürmektedir. Sıla Gözüm boyu 1.68 kilosu 51 kg göz rengi mavi ve saç rengi sarı’dır. 

Sıla Gözüm dizileri ve filmleri

Sıla Gözüm yer aldığı diziler? Sıla Gözüm hangi dizilerde oynadı?

  • 2020 Arıza – Aslı
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.