Cemre Solmaz Kimdir? – Kaç yaşında? – Aslen nereli

12.09.2021
467
Cemre Solmaz Kimdir? – Kaç yaşında? – Aslen nereli

Cemre Solmaz Kimdir?, biyografi bölümümüzde Cemre Solmaz Kimdir? başlığı ile karşınızdayız. Cemre Solmaz Kimdir? hemen siz değerli okurlarımıza geniş bir şekilde bahsedelim.. 

Başlıklar

Cemre Solmaz Kimdir? – Kaç Yaşındadır? – Memleketi Neresi

(65) (25)
Ad Soyad Cemre Solmaz
Meslek Youtuber
Yaşı 21 (2000-04-30)
Boyu 1,68
Kilosu 50 KG
Burcu Koç
Göz Rengi Mavi
Eğitim TikToker
Eşi
Sevgilisi
Doğum Yeri Ordu

Cemre Solmaz Kimdir? Biyografi

Cemre Solmaz aslen Ordu Fatça doğumludur. 21 yaşında olan tik tok videoları ile dikkat çeken youtuberin 2021 detaylarını bir araya getirdik.

Cemre Solmaz Kimdir?

Cemre Solmaz 13 Nisan 2000 tarihinde Ordu’ya bağlı Fatça beldesinde dünyaya gelmiştir. Sosyal medya aracında (instagram, youtube, tik tok) bi hayli hayran kitlesi bir araya gelen genç fenomen 2021 senesinde şu güne göre 21 yaşındadır. İnternet sitelerinde bi hayli ile ilgili bilgilerin arandığı ünlü fenomen ile ilgili en fazla araştırma konusu olanları bu makalemizde siz değerli okurlarımız için yayınlıyoruz. İşte Tik tok fenomeni Cemre Solmaz Hakkında tüm araştırılanler;

Cemre Solmaz Hakkında Merak Edilenler

Cemre Solmaz ile ilgili internet te en fazla aranan sözcükleri siz değerli okurlarımız için tek makale de listeledik. Soru yanıt şeklinde sizler de Cemre Solmaz ile ilgili tüm 2021 güncel bilgilere varabilirsiniz.

  • Cemre Solmaz Kaç Yaşında : 13 Nisan 2000 doğumlu olan Cemre Solmaz şu an 21 yaşındadır.
  • Cemre Solmaz Sevgilisi: Adı bir süre önce kendisi gibi sosyal platform fenomeni Cellat36 ile bi hayli çok anılmıştı. Lakin şu an sevgilisi bulunmamaktadır.
  • Cemre Solmaz Ne Kadar Kazanıyor: Cemre Solmaz’ın ne kadar kazandığına dair Net bir şey söylemek pek doğru olmaz. Hele ki son haftalarda özel reklamlarda da oynamaya başladı, fakat edindiğimiz bilgilere göre ( youtube baz alırsak ) kanalında hemen hemen 17 – 18 milyon görüntülenme alıyor. Tahmini olarak 5 Bin dolar yani günümüz kuruna göre 43 – 50 Bin TL arası kazancı olduğunu aktarabiliriz.
  • Cemre Solmaz Nereli: Ordu Fatsa doğumlu olan fenomenin tam anlamıyla kökü nere dayanıyor tam bilemiyoruz.
  • Cemre Solmaz En Sevdiği Yemek ve Renk : Kuru Fasulye ve Pilavı bi hayli çok seven tik tok fenomeni Cemre solmaz en fazla turuncu rengini sevmektedir.
  • Cemre Solmaz Nerede Yaşıyor (Oturuyor) Cemre Solmaz İstanbul’da yaşamaktadır. Hangi mahallede yaşadığını bilemiyoruz.
  • Cemre Solmaz Gerçek İsmi (Adı) : Cemre Solmaz’ın isminin başka olduğu söylentileri ortalık da dolaşsa da edindiğimiz bilgilere göre kendisinin gerçek ismi Cemre Solmaz’dır.
  • Cemre solmaz Okuyor mu? Cemre Solmaz 2 yıllık bir hemşirelik eğitimi almış ve kısa bir süre sonra Medipol üniversitesi hastanesinde kısa bir süre çalışmıştır. İlk olarak da Tik Tok da dikkatleri çekerek ünlü olmuştur.
  • Cemre Solmaz Abisi: Çektiği bir video da abisine de video da bulunduran ünlü fenomenin abisi ile ilgili başka bilinen bir şey yok.
  • Cemre Solmaz Annesi: Annesi ile babası ufak yaşlarda ayrılan güzel fenomen annesi ve abisi ile yaşadığı bilinmektedir.

Cemre Solmaz Oynadığı Dizi Filmler

Cemre Solmaz‘ın oynadığı tek film Tam Kafadan Karavana’dır. Oyunculuğu ile de orda ne kadar başarılı olduğunu filmi seyredenler kesinlikle görmüştür. Tam Kafadan Karavana demişken Ali Biçim, Mesut Can Tomay, Efekan Can, Burak Güneş gibi diğer isimler de yer almakta.

Cemre Solmaz ve Berkejuan

Cemre Solmazve Berkejuan Tik tok da coğu video da birlikte içerik üretiyorlar. Oldukça yakın olan ikilinin videolarını özellikle takip eden hayran kitlesi var.

Cemre Solmaz Tüm Sosyal Medya Hesapları

Cemra Solmaz’ın kullandığı tüm sosyal platform hesapları takipçi sayılarını ve adreslerini veriyoruz . İşte Cemre Solmaz’ın sosyal platform hesapları;

İnstagram: @cemresolmaz 2.7 Milyon ziyaretcisi bulunmakta.

Twitter: @cemresolmaaz  265 bin takipçi

Youtube: Cemre Solmaz 2.07 Milyon Abone Like Videosu bi hayli dikkat çekmiştir.

Şimdi Sizlere Tik Tok videoları ile ünlü fenomenin kısa saçlı hali olmak üzere Cemre Solmaz fotoğraflarını yayınlıyoruz.

10 Temmuz 2021 Cumartesi 01:24 11 Temmuz 2021 Pazar 13:58
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.