Zeynep Naz Eyüboğlu kimdir?, nereli, kaç yaşında?

15.01.2022
1.133
Zeynep Naz Eyüboğlu kimdir?, nereli, kaç yaşında?

Zeynep Naz Eyüboğlu kimdir?, biyografi sitemizde Zeynep Naz Eyüboğlu kimdir? ile alakalı biyografi yazısı hazırladık. Zeynep Naz Eyüboğlu kimdir? kaç yaşında?, Zeynep Naz Eyüboğlu kimdir? memleketi neresi, Zeynep Naz Eyüboğlu kimdir? evi nerede, Zeynep Naz Eyüboğlu kimdir? nereli, Zeynep Naz Eyüboğlu kimdir? instagram, Zeynep Naz Eyüboğlu kimdir? ile alakalı her detay yazımızda..

Başlıklar

Zeynep Naz Eyüboğlu kimdir? Biyografi

Zeynep Naz Eyüboğlu nereli? Kaç yaşında?

Zeynep Naz Eyüboğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Zeynep Naz Eyüboğlu yer aldığı diziler? Zeynep Naz Eyüboğlu sevgilisi, evli mi, kiminle evlendi, çocuğu var mı? Zeynep Naz Eyüboğlu ile ilgili araştırılanler kısaca yaşamı ve biyografi detayları kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Zeynep Naz Eyüboğlu yaşamı ve biyografisi

Zeynep Naz Eyüboğlu Türk dizi oyuncusudur. Televizyon dizilerinde aldığı roller ve rekalm filmlerinde yaptığı bi hayli hızlı yükselişi ile tanınmaktadır.

Zeynep Naz Eyüboğlu sevgilisi evli mi

Zeynep Naz Eyüboğlu 12 Mayıs 1996 senesinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açtı. Eğitim yaşamı ve çocukluk senelerı İstanbul’da geçti. Oyunculuk yapmaya başlamadan önce “No 2 Atölye”de temel oyunculuk dersleri aldı. Oyunculuk kariyerine ilk kez reklam filmlerinde başlayan Zeynep Naz Eyüboğlu kameraların karşısına ilk kez ABC Çamaşır Deterjanı” reklam filmi ile adım attı.

İlk dizi film deneyimini Kanal 7 ekranlarında yayınlana “Emanet” adlı dizi ile yaptı.  Ardından “İtimat” adlı dizi filmde rol alan Zeynep Naz Eyüboğlu özel yaşamında Mertcan Eyüboğlu ile nikah masasına oturdu. Evli olan Zeynep Naz Eyüboğlu sarı saçları ve yeşil gözleri ile dikkatleri üzerine çekmekte, yüzme sporuna düşkün olan güzel oyuncu bunun yanı sıra çok iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Zeynep Naz Eyüboğlu 1.70 cm boyu, 56 kg kilosu ve burcu Boğa’dır. Günümüzde Hande Aytar Cast Ajansı’na bağlı olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Zeynep Naz Eyüboğlu dizileri

Zeynep Naz Eyüboğlu yer aldığı diziler aşağıda listelenmektedir.

  • 2020 İtimat TV Dizisi
  • 2019 Emanet TV Dizisi
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.