Azeri Kızı Günel Zeynelova kimdir, nereli, kaç yaşında?

14.01.2022
1.023
Azeri Kızı Günel Zeynelova kimdir, nereli, kaç yaşında?

Azeri Kızı Günel Zeynelova Kimdir, biyografi sitemizde Azeri Kızı Günel Zeynelova ile alakalı biyografi yazısı hazırladık. Azeri Kızı Günel Zeynelova kaç yaşında?, Azeri Kızı Günel Zeynelova memleketi neresi, Azeri Kızı Günel Zeynelova evi nerede, Azeri Kızı Günel Zeynelova nereli, Azeri Kızı Günel Zeynelova instagram, Azeri Kızı Günel Zeynelova ile alakalı her detay yazımızda..

Azeri Kızı Günel Zeynelova Biyografi

Günel Zeynelova Azeri kızı Günel tam ve gerçek adı ile Günel Rehman Kızı Zeynelova 25 Ekim 1985 senesinde Azerbaycan Ağdam’da dünyaya gözlerini açtı.

Azeri Kızı Günel şimdiki hali

Eğitim yaşamına Bakü’de başladı. Çok ufak yaşlarda müzik sahnelerinde yer almaya başladı. Klarnet ustası babası ve piyanist annesi aracılığıyla müzik içinde büyüdü. 1998 senesinde İbrahim Tatlıses’in Bakü konserinde o zamanlarda popüler olan Sibel Can’ın Padişah şarkısını söylemesi ile yaşamı bir anda değişmeye başladı ve Azerbaycan Bakü’den ailesi ile birlikte İstanbul’a taşındı.

Azeri Kızı Günel çocukluğu

Azeri kızı Günel Zeynelova müzik piyasasına 1999 senesinde adım attı. İlk albümü “Ne Olur Allahım” şarkısı ile Azerbaycan ve Türkiye’de gönüllere taht kurdu. “Didem Didem” şarkısı ile tüm müzikseverlerin dikkatini çekti. 2004 senesinde “Azeri Günel” aradan geçen dört yıl sonrasında da “Adı Yok” albümü ile müzik kariyerine sürdü. 2014 senesinde “Her Şeye Değer” ve 2020 senesinde da “Bir Adam Var” albümünü piyasaya sürdü.

Azeri Kızı Günel boy kilo yaş

Azeri kızı Günel özel yaşamı ile de magazin sayfalarından düşmedi. Bir dönem şarkıcı Ebru Gündeş’in eski eşi Reza Zarrab ile aşk yaşadı. Reza Zarrab ile Ebru Gündeş yüzünden ayrıldı. 

Azeri Kızı Günel estetiksiz hali

Bu ayrılık tehditleri sebebiyle 6 ay hapis cezasına çarptırılmasına yol açtı. Bu birlikteliğin sona ermesi ile Azeri kızı Günel Cem Ozan Torunlar ile nişanlandı.

Azeri Kızı Günel

Azeri kızı Günel herkesin hafızasında tatlı çocuk olarak kazındı. Lakin büyüdü ve burun estetiği oldu. Azeri kızı Günel şimdiki hali ile eski hali içinde eser yok. Estetik olduktan sonra büyük bir evrim geçirdi.

Azeri Kızı Günel nereli

Azeri kızı Günel boyu 1.68 cm kilosu 53 kg burcu Akrep.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.