Derya Çavuşoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?

12.01.2022
724
Derya Çavuşoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?

Derya Çavuşoğlu Kimdir, biyografi sitemizde Derya Çavuşoğlu ile alakalı biyografi yazısı hazırladık. Derya Çavuşoğlu kaç yaşında?, Derya Çavuşoğlu memleketi neresi, Derya Çavuşoğlu evi nerede, Derya Çavuşoğlu nereli, Derya Çavuşoğlu instagram, Derya Çavuşoğlu ile alakalı her detay yazımızda..

Başlıklar

Derya Çavuşoğlu Biyografi

Derya Çavuşoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Derya Çavuşoğlu manken ve modeldir. 6 Mayıs 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Esasen Trabzonludur. Oyuncu Bekir Aksoy’un eski eşidir. Günümüz itibari ile yaşı 31 yaşındadır. 

Derya Çavuşoğlu yaşamı ve biyografisi

Derya Çavuşoğlu 6 Mayıs 1990 senesinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açtı. Annesi Bulgar göçmeni ve babası Trabzonludur. Eğitim yaşamına İstanbul’da başlayan güzel manken liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitim hayatına İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölümünde sürdürdü ve mezun oldu. Daha 17 yaşındayken video kliplerde oynamaya başladı.

Üniversiteden mezun olduktan sonra sunuculuk, mankenlik ve modellik yapmaya başladı. 2013 senesinde oyuncu Bekir Aksoy ile nikah masasına oturdu. Bu zamandan sonra podyumlarada bir verdi. Bu evliliklerinden Emir Berk isminde bir erkek çocukları dünyaya gözlerini açtı. Lakin 2017 senesinde Bekir Aksoy’dan boşanmıştır.

Derya Çavuşoğlu Bekir Aksoy’dan boşandıktan sonra eski eşi Bekir Aksoy Nazife Oğlakçıoğlu ile evlenmiştir.  Derya Çavuşoğlu 2019 yapımı Şeytan- İns sinema filmi ile oyunculuk kariyerine başladı. Günümüzde oyunculuk çalışmalarını sürdürmektedir.

Derya Çavuşoğlu boy kilo ve hangi burç?

Derya Çavuşoğlu boyu 1.74 cm kilosu 55 kg ve burcu Boğa.

Derya Çavuşoğlu Bekir Aksoy

Derya Çavuşoğlu Bekir Aksoy 2013 senesinde evlendi ve 2017 senesinde boşandı. 4 yıllık evliliğin sonrasında geriye Emir Berk isminde bir çocuk bırakmışlardır.

Derya Çavuşoğlu sevgilisi, evli mi?

Derya Çavuşoğlu Bekir Aksoy’dan boşandıktan sonra sevgilisi olup olmadığı ve yeniden evlenip evlenmediği bilememektedir.

Derya Çavuşoğlu dizileri ve filmleri

Derya Çavuşoğlu yer aldığı diziler? Derya Çavuşoğlu hangi dizilerde oynadı?

  • 2019 Şeytan- İns
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.