Nuray Sayarı kimdir, Nuray Sayarı kaç yaşında?

07.11.2021
408
Nuray Sayarı kimdir, Nuray Sayarı kaç yaşında?

Nuray Sayarı kimdir, biyografi bölümünde Nuray Sayarı biyografi sayfası ile karşınızdayız. Nuray Sayarı kaç yaşında?, Nuray Sayarı memleketi neresi, Nuray Sayarı facebook, Nuray Sayarı nereli, Nuray Sayarı instagram, Nuray Sayarı ile ilgili kısaca her şey bu sayfada.. Nuray Sayarı kimdir? başlığımızın detayları..

Nuray Sayarı Kimdir – Nuray Sayarı Biyografi

Astrolog Nuray Sayarı  1971 tarihinde İstanbul’da ailesinin en büyük kız çocuğu olarak doğmuştur. Annesi Kahireli olan Nuray Sayarı halen 40 günlükken zatürre ile birlikte havale geçirip öldü sanılarak morga kaldırılmış, sonradan ölmediği anlaşılmıştır. Hakan Uman adında bir erkek kardeşi mevcuttur. 

İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da bitirdi. Nuray Sayarı çok zorlu ve yoksul geçen bir çocukluk yaşamı oldu. Sayarı, Kahire’de Astroloji eğitimi aldı. Hindistan’a gitti orada çeşitli teknikleri öğrendi. 1991 senesinde Astrologluk yapmaya başlayan Nuray Sayarı’ın anneannesi de çok eski bir Astrolog.

 Astroloji ve tarot bilimi ile ayarı, günlük, aylık burç yorumları da yapmakta, düşünce gücünün insan yaşamındaki önemine ve evrendeki her maddenin bir enerji taşıdığına inanmaktadır.

Nuray Sayarı, 2015 senesinde Manisa‘nın Soma beldesine 16 derslikli bir ilkokul yaptırıp hizmete soktu.Nuray Sayarı aslen Mısır Kahire’lidir. Bugüne kadar 14 civarında kitap yazmış ve yazarlığınıda sürdürmektedir. 

Nuray Sayarı, bir iş adamı ile 1989 senesinde evlendi. Sayarı’nın bu evlilikten iki oğlu mevcuttur.

Kitapları;

Rastlantı Yoktur Neden Vardır 
Parçalanan Ruhlar 
Astroloji ve Burçlar 2012 
Fedakarlık İçindeki Gücün Sırrını Keşfet 
İçindeki Gücün Sırrını Keşfet 
2013 Astroloji ve Burçlar 
2013 Astroloji ve Burçlar Ajandası 
2012 Astroloji ve Burçlar Ajandası 
Aşk Kuantumu 
Dilek Kartları 
Beyaz Mucizeler 
Astroloji & Burçlar 2015 
2015 – Astroloji ve Burçlar Ajandası 
Astroloji Burçlar 2016

biyografi

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.