Barış Özbek kimdir, Barış Özbek kaç yaşında?

06.11.2021
385
Barış Özbek kimdir, Barış Özbek kaç yaşında?

Barış Özbek kimdir, biyografi bölümünde Barış Özbek biyografi sayfası ile karşınızdayız. Barış Özbek kaç yaşında?, Barış Özbek memleketi neresi, Barış Özbek facebook, Barış Özbek nereli, Barış Özbek instagram, Barış Özbek ile ilgili kısaca her şey bu sayfada.. Barış Özbek kimdir? başlığımızın detayları..

Barış Özbek Kimdir – Barış Özbek Biyografi

1986 Almanya doğumlu Barış Özbek,Türk asıllı Alman futbolcudur.BG Schwerin altyapısında futbola başlamıştır. 2003-2004’te Tus Hordel’de forma giydikten sonra 2005 senesinde Rot-Weiss altyapısına geçti. Birçok gurbetçi oyuncu içinde sivrilen Barış, iki sene boyunca A takım forması giydi. 39 maçta 1 gol attı.

2007-2008 sezonunda da takım arkadaşı Serkan Çalık ile birlikte Galatarsay’a transfer oldu. 2007-08 sezonunda, Karl-Heinz Feldkamp ile yeniden yapılanan Galatasaray’ın ilk transferlerinden biri Barış Özbek oldu. Orta sahanın ortasında, sağ kanatta ve bazı zamanlarda de olsa sağ bekte oynayabilen Barış oyunun her iki yönünü oynayabilmektedir.

Almanya Yerel Ligi takımlarından Rot-Weiss Essen’de oynayan, bunun yanı sıra 21 yaş altı millî futbol takımında da 16 kez top koşturan Barış’ın özellikleri Feldkamp’ın sisteminde kilit rol oynamasında etkili oldu.

2011-12, 2012-2013 sezonunda Trabzonspor forması giydi. Trabzonspor’un formasını giyemeden Almanyada kendi kendine yaptığı antrenmanda sağ diz iç çapraz bağları kopan futbolcu 6 ay sahalardan uzak kalmıştır.

Barış Özbek, 2012 senesinde sunucu Minecan Beyazadam ile evlendi.

Survivor 2021 yarışmasına müdahil olan Barış Özbek ünlüler takımı kadrosunda bulunan yer alıyor. 

biyografi

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.