Serap Acar Kimdir? Biyografi Sayfası Sayfası

28.10.2021
523
Serap Acar Kimdir? Biyografi Sayfası Sayfası

Serap Acar Kimdir? Biyografisi, bölümünde Serap Acar Kimdir? Biyografisi sayfası ile karşınızdayız. Serap Acar Kimdir? Biyografisi detayları ile daha da iyi tanıyalım.

Serap Acar Kimdir? Biyografisi – Kaç Yaşında – Memleketi Neresi

Serap Acar

Serap Acar, 8 Mayıs 1974 senesinde İstanbul’da dünyaya geldi. İlk okuldan sonra Bahçelievler Ortaokulunu ve lisesini bitirdi. Bunun yanı sıra bir cast ajansı aracılığıyla keşfedilen Acar, Maksim Gazinosu’nun emektar tamburisi Nuri Benli’den 1 yıl kadar TSM dersleri aldı. Repertuarından 1000’e yakın TSM eserleri de olan Acar, İstanbul’daki çeşitli Orduevlerinde çalıştı.

1996’da Neşe Müzik’ten ilk albümünü çıkaran Serap Acar,  Ebru Gündeş’e olan benzerliğiyle dikkatleri üzerine topladı.

Serap Acar, İkinci albümü Yeniden 1999 senesinde Elenor Plak’tan yayınlandı. 17 Ağustos 1999 depremi sebebiyle promosyon çalışması yapamayan Acar, müziğe 10 yıl kadar ara verdi.


Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde 1 yıl tiyatro eğitimi alan Acar, müzik aşkından kopamadı. Elenor müzikten pop müzik tarzında 3 parçalık bir single paylaşımı yaptı. 2012 senesinin ilk günlerinde piyasaya çıkan albümünün ilk klibi, albümle aynı adı taşıyan Toka şarkısına çekildi. Sözü ve müziği Burak Öksüzoğlu’na ait şarkının klip yönetmenliğini Suat Aydoğan üstlendi.
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.