Barış Arduç Kimdir? – Kaç yaşında? – Memleketi Neresi

19.09.2021
548
Barış Arduç Kimdir? – Kaç yaşında? – Memleketi Neresi

Barış Arduç Kimdir?, biyografi bölümümüzde Barış Arduç Kimdir? biyografisi ile karşınızdayız. Barış Arduç Kimdir? hemen siz değerli okurlarımıza geniş bir şekilde bahsedelim.. 

Başlıklar

Barış Arduç Kimdir? – Kaç Yaşındadır – Memleketi Neresi

(5) (1)
Ad Soyad Barış Arduç
Meslek Oyuncu
Yaşı 33 (1987-10-09)
Boyu 1,82
Kilosu 82 KG
Burcu Terazi
Göz Rengi Kahverengi
Eğitim Lisans
Sevgilisi Gupse Özay
Doğum Yeri İsviçre

Barış Arduç Kimdir? Biyografi

Barış Arduç, 9 Ekim 1987 tarihinde İsviçre’nin Scherzingen şehrinde dünyaya gelmiştir. Çocukluk senelerını İsviçre’de geçirmiş, sonrasında ailesiyle birlikte Türkiye’ye dönmüştür.  

İlköğretim eğitiminin bir kısmını Sakarya Gölcük’te bir kısmını ise Bolu’da tamamlamış ve sonrasında ailesiyle İstanbul’a yerleşmiştir.  

Lise mezuniyetinden sonra spora yönelen Arduç, ‘Kayserispor Akademisi’ni kazanmış ve burada spor eğitimi almıştır. Lakin adapte olamaması sebebiyle de 2 yıl sonra İstanbul’a geri dönmüştür.

Futbol, basketbol, hentbol, dalgıçlık, yüzme gibi birden fazla branşla uğraşmış, bunun bunun yanında ‘Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu’na bağlı olarak da Şile sahilinde 8 sene boyunca cankurtaranlık yapmıştır.
 
Yakışıklılığı ile dikkatleri çeken ve keşfedilen Arduç, ‘Paramparça’ isimli klipte oynamış ve buradaki performansı ile de dikkatleri çekmeyi başarmıştır. Bu zamanda Ayla Algan ile de tanışma fırsatı edinmiş ve ‘Ekol Drama’ bünyesinde oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır.  

Buradaki eğitiminin sonrasında ‘Sadri Alışık Tiyatrosu’nda transfer eğitimi alan yakışıklı oyuncu, 2011 senesinde da ‘Dinle Sevgili’ ve ‘Küçük Hanımefendi’ gibi televizyon dizileri ile seyirci karşısına geçmiştir.  

Bugünün Saraylısı, Benim İçin Üzülme gibi dizilerde de rol alan tecrübeli oyuncu, 2014 senesinde ‘Deliha’ isimli sinema filmi ile de beyaz perdeye atılmıştır. Buradaki performansı ile büyük bir hayran kitlesi edinen Arduç, asıl çıkışını ise 2015 senesinde ‘Kiralık Aşk’ dizisi ile yaşamıştır.  

Başrolünü ‘Elçin Sangu’ ile paylaşımı yaptığı Kiralık Aşk dizisinde Ömer İplikçi kişiliğine hayat veren yakışıklı oyuncu, aynı yıl ‘Derimod’ şifrketinın da reklam yüzü olmuştur.  

Kariyerine ‘Kuzgun’ isimli televizyon dizisi ile devam eden fakat istediğimiz reytinglere ulaşılamaması sebebiyle erken final yapan dizinin sonrasında ise, Show TV ekranlarının bi hayli beğeni alan dizisi ‘Çukur’ ile tekrar seyirci karşısına çıkan yakışıklı oyuncu, dizide Arık Böke Erdenet rolünü canlandırmaktadır.  

Oyunculuğunun bununla birlikte, bunun bunun yanında çok sayıda sosyal sorumluluk projesinde de adı geçen Arduç, bu alandaki hassasiyeti ile de ön plana çıkan isimlerden biri olma özelliğini taşır.
 
Terazi burcu detaylarına sahip olan Barış Arduç, 1.82 metre uzunlukta ve 82 kilogram ağırlıktadır.  

Barış Arduç’un yer aldığı diziler ve filmler:

2019 – Kuzgun (Kuzgun) (TV Dizisi)

2017 – Mutluluk Zamanı (Mert) (Sinema Filmi)

2015 – Kiralık Aşk (Ömer) (TV Dizisi)

2015 – Racon: Ailem İçin (Tekin) (TV Dizisi)

2014 – Sadece Sen (Ersin)(Sinema Filmi)

2014 – Deliha (Cemil) (Sinema Filmi)

2013 – 2014 – Bugünün Saraylısı (Selim) (TV Dizisi)

2012 – 2013- Benim İçin Üzülme (Ahmet) (TV Dizisi)

2011 – Dinle Sevgili (Hakan) (TV Dizisi)

2011 – Küçük Hanımefendi (Cenk) (TV Dizisi)

2011 – Pis Yedili (TV Dizisi)

04 Haziran 2020 Perşembe 17:08 04 Haziran 2020 Perşembe 18:05
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.