Havva Öğüt kimdir?, nereli, kaç yaşında?

17.01.2022
977
Havva Öğüt kimdir?, nereli, kaç yaşında?

Havva Öğüt kimdir?, biyografi sitemizde Havva Öğüt kimdir? ile alakalı biyografi yazısı hazırladık. Havva Öğüt kimdir? kaç yaşında?, Havva Öğüt kimdir? memleketi neresi, Havva Öğüt kimdir? evi nerede, Havva Öğüt kimdir? nereli, Havva Öğüt kimdir? instagram, Havva Öğüt kimdir? ile alakalı her detay yazımızda..

Başlıklar

Havva Öğüt kimdir? Biyografi

Gerçek adı: Havva Öğüt
Doğum tarihi: 13 Şubat 1987
Doğum yeri: Aksaray
Boy: 1.66 cm
Kilo: 63 kg
Burcu: Aslan
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: Şarkıcı
İnstagram hesabı için tıklayın

Havva Öğüt nereli? Kaç yaşında?

Havva Öğüt kimdir, nereli, evli mi, boyu, kaç kilo, boy kilo? Havva Öğüt Aksaray’ın neresinden? Aksaray’ın hangi köylü? Instagram hesabı, en fazla indirilen şarkıları, albümleri, konserleri, kısaca yaşamı ve biyografi detayları kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Havva Öğüt yaşamı ve biyografisi

Havva Öğüt Türk şarkıcı ve söz yazarıdır. 2018 senesinde Sen Yanlış yaptın albümü ile tanındı ve büyük bir çıkış yaptı.

Havva Öğüt 11 Ağustos 1992 senesinde Aksaray’da dünyaya gözlerini açtı. Eğitim ve öğrenimine Aksaray’da başladı. Memleketi aslen Aksaray’dır. Lakin hangi köyünden olduğu hususunda bir bilgi yoktur. Lise eğitimini Aksaray Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde bitirdiktan sonra üniversite eğitim hayatına Aksaray Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü’nde sürdü.

Müzik kariyerine ufak yaşlarda başladı. İlk çıkışını 2018 senesinde “Sen Yanlış Yaptın” albümü ile yaptı. Havva Öğüt Duvarlara Yazıyorum İsmini indirilen popüler şarkılar içinde yer alırken, Yokluk Belası, Sevme, Kara Sevda gibi şarkıları indirilen diğer şarkıları içinde yer aldı. Günümüzde diğer sanatçılar gibi büyük şehirlerde değil de kendi memleketi olan Aksaray’da sahne alan ve müzik çalışmalarını buradan ilerleten Havva Öğüt bekardır.

Havva Öğüt şarkıları ve albümleri

Havva Öğüt albümleri aşağıda güncel olarak bulunmaktadır.

  • 2020 Eskittiğimi Giymem
  • 2019 Bu Kara Sevdayı Sardın Başıma
  • 2018 Sen Yanlış Yaptın
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.