Atakan Çelik kimdir?, nereli, kaç yaşında?

15.01.2022
684
Atakan Çelik kimdir?, nereli, kaç yaşında?

Atakan Çelik kimdir?, biyografi sitemizde Atakan Çelik kimdir? ile alakalı biyografi yazısı hazırladık. Atakan Çelik kimdir? kaç yaşında?, Atakan Çelik kimdir? memleketi neresi, Atakan Çelik kimdir? evi nerede, Atakan Çelik kimdir? nereli, Atakan Çelik kimdir? instagram, Atakan Çelik kimdir? ile alakalı her detay yazımızda..

Başlıklar

Atakan Çelik kimdir? Biyografi

Atakan Çelik nereli? Kaç yaşında?

Atakan Çelik kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Atakan Çelik eşi? Atakan Çelik yer aldığı diziler? Atakan Çelik yaşamı ve biyografi detayları, ile ilgili araştırılan detaylar kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Atakan Çelik yaşamı ve biyografisi

Atakan Çelik Türk dizi ve sinema oyuncusudur. BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler 2. Kuşak oyuncularındandır. Çok Güzel Hareketler 2 ile tanınmaya başladı.

Atakan Çelik kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu

Atakan Çelik 3 Şubat 1990 senesinde İstanbul Beşiktaş’ta dünyaya gözlerini açtı. Eğitim yaşamına İstanbul’da başladı. Oyunculukla ilgilenen Atakan Çelik Tiyatro Avare çatısı altında sahnelenen oyunlarda görev aldı.

Atakan Çelik oyunculuk kariyerine ilk kez 2015 senesinde “Takım: Mahalle Aşkına!” yapımında rol alarak adım attı. Ardından 2019 senesinde “Organize İşler: Sazan Sarmalı” sinema filminde rol aldı. En büyük çıkışını 2019 senesinde “Çok Güzel Hareketler 2.Kuşak” skeç ve güldürü programı ile yaptı.

Atakan Çelik eşi Zeynep Mızrak‘tır. Genç oyuncu Atakan Çelik  Zeynep Mızrak‘la 2017 senesinin Eylül ayında evlendi. Atakan Çelik Kova burcu olup boyu 1.83 cm, kilosu 76 kg’dır.

Atakan Çelik dizileri ve filmleri

Atakan Çelik yer aldığı diziler? Atakan Çelik hangi dizilerde oynadı? Tüm filmleri aşağıda güncel olarak bulunmaktadır.

  • 2020 Çok Güzel Hareketler 2.Kusak
  • 2019 Organize Isler: Sazan Sarmalı
  • 2015 Takım: Mahalle Aşkına!
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.