Kayra Orta kimdir? kimdir, nereli, kaç yaşında?

15.01.2022
1.081
Kayra Orta kimdir? kimdir, nereli, kaç yaşında?

Kayra Orta kimdir? Kimdir, biyografi sitemizde Kayra Orta kimdir? ile alakalı biyografi yazısı hazırladık. Kayra Orta kimdir? kaç yaşında?, Kayra Orta kimdir? memleketi neresi, Kayra Orta kimdir? evi nerede, Kayra Orta kimdir? nereli, Kayra Orta kimdir? instagram, Kayra Orta kimdir? ile alakalı her detay yazımızda..

Başlıklar

Kayra Orta kimdir? Biyografi

Kayra Ortanereli? Kaç yaşında?

Kayra Orta kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Kayra Orta yer aldığı diziler? Alev Alev Güneş kimdir? Hangi okulda? Kayra Orta ile ilgili araştırılan boy kilo yaş bilgileri, kısaca yaşamı ve biyografi detayları kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Kayra Orta yaşamı ve biyografisi

Kayra Orta Türk çocuk dizi ve reklam oyuncusudur. 2019 senesinde reklam oyunculuğu ile etkili olan kariyer yolculuğu 2020 senesinde ilk defa oynadığı Alev Alev dizisinde oynadığı Güneş rolü ile yıldızı parlamaya başladı ve tanındı.

Kayra Orta oynadığı diziler

Kayra Orta 2012 senesinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açtı. Çocuk dizi ve reklam oyuncusu Kayra Orta eğitim yaşamına İstanbul’da başladı ve öğrenimine sürdürmektedir. Başarılı çocuk oyuncu Kayra Orta oyunculuk kariyerine 2019 senesinde “Balparmak” reklam filminde oynayarak adım attı. 2020 senesinde “Alev Alev” dizisinde ilk dizi oyunculuk deneyimini yaşadı.

Kayra Orta boyu 1.27 cm kilosu 23 kg ve burcu Oğlak.  Kayra Orta günlük rutin yaşamında en fazla bisiklet sürmekten hoşlanmakta ve flüt çalmayı sevmektedir.

Kayra Orta dizileri ve filmleri

Kayra Orta yer aldığı diziler? Kayra Orta hangi dizlerde oynadı? Oynadığı reklam filmi hangisi?

  • 2020 Alev Alev (Güneş)
  • 2019 Balparmak (Reklam Filmi)
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.