Cem Demir kimdir, Cem Demir kaç yaşında?

05.11.2021
416
Cem Demir kimdir, Cem Demir kaç yaşında?

Cem Demir kimdir, biyografi bölümünde Cem Demir biyografi sayfası ile karşınızdayız. Cem Demir kaç yaşında?, Cem Demir memleketi neresi, Cem Demir facebook, Cem Demir nereli, Cem Demir instagram, Cem Demir ile ilgili kısaca her şey bu sayfada.. Cem Demir kimdir? başlığımızın detayları..

Cem Demir Kimdir – Cem Demir Biyografi

Cem Demir’in intihar etmeden önce dostlarına ağlayarak, hala babasından harçlık aldığını dile getirdiği ve “Babama iyi bakın” dedikten sonra balkona çıkıp atladığı öne sürüldü. Kısa süre önce annesini kaybeden Demir’in, dostlarına gözyaşları içinde maddi sıkıntı içinde olduğunu, hala babasından harçlık aldığını söyleyerek “Babama iyi bakın” dediği bilgisine ulaşıldı. Arkadaşları, Demir’in 2 yıl önce annesini kanserden kaybettiğini, bundan dolayı bunalımda olduğunu ve ekonomik sıkıntı yaşadığını dile getirdi.Bir süre ağladıktan sonra hava almak için balkona çıkan Cem Demir’in 4. kattaki balkondan atlayarak intihar ettiği iddia edildi.

Türkiye Salsa Şampiyonası’nı 4 kez kazanan, ABD’deki Dünya Latin Dansları Şampiyonası’nda üçüncü olan Cem Demir, 1993 İzmir doğumlu olan Cem Dans yaşamına 13 Yaşında Aytunç Bentürk Dans Akademi’de başladı ve Türkiye’nin en ufak Aklas dans sporcusu ünvanını aldı 14 yaşında kısa bir sürede yakaladığı başarılarla Türkiye’nin ufak yaşta en fazla birincilik alan dansçısı oldu (17-1.lik) Halen dans yaşamına Aytunç Bentürk Dans Akademi’de eğitmen ve dansçı olarak sürdürmekteydi., en büyük hayali Dansta Türkiye’nin adını tüm Dünyaya duyurabilmek ve bunun yanı sıra dansın bunun yanında dostları ile kurduğu KTS Team Bodrum’da yarı profesyonel olarak serbest dalışla ilgilenmekteydi. Cem Demir, 2011 senesinde Bodrum Marmara Koleji mezunudur. İstanbul’da yaşayan Cem Demir’in memleketi Bodrum’dur. 8 Aralık günü yaşamını kaybetmiştir. 

Şampiyon dansçının Megastar Tarkan’nın ‘Yolla’ isimli şarkısına çektiği klipte de dansçı olarak görev aldığı yaşandı.

 

 

biyografi

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.