Cemil Özeren Kimdir? Biyografi Sayfası Sayfası

28.10.2021
371
Cemil Özeren Kimdir? Biyografi Sayfası Sayfası

Cemil Özeren Kimdir? Biyografisi, bölümünde Cemil Özeren Kimdir? Biyografisi sayfası ile karşınızdayız. Cemil Özeren Kimdir? Biyografisi detayları ile daha da iyi tanıyalım.

Cemil Özeren Kimdir? Biyografisi – Kaç Yaşında – Memleketi Neresi

Cemil Özeren

Cemil Özeren, 28 Mayıs 1962 senesinde Bandırma’da dünyaya geldi. Ayna müzik grubunun üyesi olan Cemil Özeren 1996 senesinde üniversiteden arkadaşı Erhan Güleryüz ile birlikte Ayna’yı kurmuşlardır. Üniversite eğitimini İzmir’de bitirdiktan sonra İstanbul’a albüm yapmaya gelir. Gittiğin Yağmurla Gel ile başlayan bu yolculuk 2002 senesinde Bostancı Durağı albümünden sonra son bulmuş. Erhan Güleryüz ile Cemil Özeren yollarını ayırmıştır.

Cemil Özeren, 2004 senesinde Destan grubuna katılan Cemil Özeren, 2012 senesinde Cem-i Cümle grubuyla birlikte çıkarttığı İstanbul isimli solo albümle tekrar zirveye çıkmaya çalışsa da başarılı olamadı. 2002 senesinde gruptan ayrılan Cemil Özeren,2007 senesinde katıldığı Bak kim dans ediyor müsabakasında da başarılı bir performans sergilemişti.

Cemil Özeren, 20 Kasım 2012 tarihinde bir süredir tedavi gördüğü Bahçelievler Medical Park hastanesinde karaciğer sirozu sebebiyle hayata gözlerini yummuştur.Mezarı,Büyükçekmece Mezarlığı`nda bulunmaktadır
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.