Abdülkadir Ömür kimdir, Abdülkadir Ömür kaç yaşında?

04.11.2021
299
Abdülkadir Ömür kimdir, Abdülkadir Ömür kaç yaşında?

Abdülkadir Ömür kimdir, biyografi bölümünde Abdülkadir Ömür biyografi sayfası ile karşınızdayız. Abdülkadir Ömür kaç yaşında?, Abdülkadir Ömür memleketi neresi, Abdülkadir Ömür facebook, Abdülkadir Ömür nereli, Abdülkadir Ömür instagram, Abdülkadir Ömür ile ilgili kısaca her şey bu sayfada.. Abdülkadir Ömür kimdir? başlığımızın detayları..

Abdülkadir Ömür Kimdir – Abdülkadir Ömür Biyografi

Abdülkadir Ömür, Trabzonspor takımında orta saha pozisyonunda görev yapan Türk millî futbolcudur.

1999 tarihinde  Trabzon’ Çarşıbaşı,nda dünyaya gözlerini açan Abdülkadir Ömür, Çarşıbaşı İsmail Çavuş Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni başarıyla bitiren, genç futbolcu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda okumak istiyor.

Abdülkadir Ömür, 9 yaşındayken Trabzonspor altyapısında attı.

19 yaşındaki genç oyuncu, Trabzonspor as takımıyla kariyerindeki ilk resmi maçına 2016 senesinin Aralık ayında Atiker Konyaspor ile oynanan maçın 62. dakikasında oyuna dahil olarak çıkmıştı.

Geçen sezon Türkiye Kupası’nda 3, Süper Lig’de de 2 maçta top koşturan Abdülkadir, bu maçlarda toplam 193 dakika sahada kaldı ve bordo-mavili forma altındaki ilk golünü de 22 Aralık 2016 tarihinde Kızılcabölükspor ile oynanan Türkiye Kupası maçında kaydetti.

biyografi

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.