Gül Erda Kimdir? Biyografi Sayfası Sayfası

29.10.2021
101
Gül Erda Kimdir? Biyografi Sayfası Sayfası

Gül Erda Kimdir? Biyografisi, bölümünde Gül Erda Kimdir? Biyografisi sayfası ile karşınızdayız. Gül Erda Kimdir? Biyografisi detayları ile daha da iyi tanıyalım.

Gül Erda Kimdir? Biyografisi – Kaç Yaşında – Memleketi Neresi

Gül Erda

Gül Erda (Gülten Ün), İstanbul’un Pendik beldesinde dünyaya geldi. Türk Pop müzik sanatçısı, reklam, televizyon ve sinema oyuncusudur. 1980’li senelerda TRT İzmir Televizyonu’nda sunuculuk da yapmıştır. 1985 senesinden günümüze çalışmalarını sürdürmektedir.


Kırık Hayatlar (1985)
Yarın Ağlayacağım / Erkekler de Ağlar (1986)
Suçumuz İnsan Olmak (1986)
Aşkın İlk Yarısı (1987)
Kasırga İnsanları (2004)
İnadım İnat (2005)
Mavi Kuş (2006)

Diskografi

Anlatamam ki (1989)
Bir Sevda Yeli (1990)
Suçluyum (1992)
Ne Değişti (1993)
Mor Hicranlar (1995)
İsmini Bavula Tıktım (2008)
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.