Can Yaman kimdir, Can Yaman kaç yaşında? Nereli

22.09.2021
166
Can Yaman kimdir, Can Yaman kaç yaşında? Nereli

Can Yaman (Bay Yanlış Dizisi Özgür) Kimdir?, Can Yaman kaç yaşında, Can Yaman memleketi neresi. Biyografi bölümümüzde Can Yaman (Bay Yanlış Dizisi Özgür) Kimdir? biyografisi ile karşınızdayız. Mesleği Oyuncu olan Can Yaman 08.11.1989 tarihinde doğmuştur. Can Yaman biyografisi yazımızda…

Can Yaman kimdir

Can Yaman (Bay Yanlış Dizisi Özgür)

Gerek ülkemizde gerekse yurtdışındaki hayranları aracılığıyla bi hayli adını duyurmuş Can Yaman kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir? Eğitim yaşamı nasıldır? Hangi dizilerde oynamıştır? Hangi ödülleri elde etmiştir? Yepyeni bir yaz dizisiyle seyircilerin karşısına gelecek olan Can Yaman’ı haydi gelin birlikte yakında zamandan tanıyalım…

Can Yaman Kimdir?

Can Yaman 8 Kasım 1989 senesinde İstanbul’un Suadiye beldesinde dünyaya gelmiştir. Esasen Yugoslav göçmenidir. 31 yaşındadır. Kahverengi gözlüdür ve 46 numara ayakkabı giymektedir.

Can Yaman’ın Boyu ve Kilosu Kaçtır?

Can Yaman 1,83m boyunda ve 79 kilo ağırlığındadır.

Can Yaman’ın Burcu Nedir?

Can Yaman 8 Kasım tarihinde dünyaya gözlerini açtığinden dolayı Akrep burcudur.

Can Yaman’ın Eğitim Hayatı

Can Yaman, ilkokulu İstanbul’da okuduktan sonra İtalyan Lisesi’ne geçiş yapmıştır. Liseyi birincilikte bitirdikten sonra değişim öğrencisi olarak rotasını Amerika’ya çevirmiştir. Üniversite yaşamını ise Yeditepe Üniversitesi’nde Hukuk Fakültesi mezunu olarak tamamlayan Can Yaman, avukatlık yaptığı zamanda dostlarının ısrarları üzerine oyunculuk sektörüne yönelmiştir. Eğitiminin bunun yanında boks, futbol ve basketbol ile yakında zamandan ilgilenmiştir. Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nde bir dönemler top koşturmuştur.

Can Yaman’ın Oyunculuk Hayatı

Can Yaman oyunculuk yaşamına ilk kez 2014 senesinde Gönül İşleri adlı dizide başlamıştır. Bu dizide Sinem Kobal, Bennu Yıldırımlar, Timuçin Esen gibi isimler ona rol arkadaşlığı yapmıştır. Bu dizide kendini ispatlama fırsatı bulan Can Yaman ardındansında ise gelen dizi teklifleriyle oyunculuk yaşamına bi hayli hızlı bir giriş yapmıştır. 

Can Yaman’ın Başarıları

Can Yaman, aday gösterildiği 16 ödül merasiminden 12 tanesinden ödül ile onurlandırılmıştır.

– 2017, Çekmeköy 2023 Dergisi 2. Sosyal Farkındalık Ödülleri – Yılın En İyi Erkek Dizi Oyuncusu – Kazandı

– 2017, 44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri – En İyi Komedi & Romantik Komedi Erkek Oyuncusu – Adaylık

– 2017, 44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri – En İyi Dizi Çifti – Adaylık

– 2017, Kristal Ekran Televizyon Ödülleri 2017 – En İyi Başrol Oyuncu – Adaylık

– 2018, İstanbul Moda Rehberi 2018 – Yılın En Stil Sahibi Erkek Oyuncusu – Kazandı 

– 2018, Magazinn.com Medya Ve Sanat Ödülleri – En İyi Dizi Çifti – Kazandı 

– 2018, 45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri – En İyi Romantik Komedi Erkek Oyuncu – Kazandı

– 2018, 45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri – En İyi Dizi Çifti – Adaylık

– 2018, Engelsiz Yaşam Vakfı 9. Yılın En İyileri Ödül Töreni – Yılın En Romantik Dizi Çifti – Kazandı

– 2018, GQ MOTY by Clear 2018 – Yılın Yükselen – Kazandı

– 2019, MEF Lisesi Yılının Fark Yaratan Ödülleri – Fark Yaratanlar Ödülü – Kazandı

– 2019, Murex D’or Ödül Töreni –  Uluslar arası En İyi Erkek Oyuncu – Kazandı

– 2019, 19. İnternet Medyası Yılın En İyileri Ödül Töreni – Yılın En İyi Ekran İkilisi – Kazandı

– 2019, 5. Türkiye Gençlik Ödülleri – En İyi Erkek Oyuncu – Kazandı 

– 2019, 10. Quality of Magazine Dergisi Ödülleri – En Quality Erkek Oyuncu – Kazandı

– 2019, E! News TV’s Top Leading Man 2019 – En İyi Erkek Oyuncu – Kazandı

Can Yaman Filmografisi

– 2014-2015 – Gönül İşleri – Bekir Kocadağ

– 2015-2016 – İnadına Aşk – Yalın Aras

– 2016-2017 – Hangimiz Sevmedik – Tarık Çam

– 2017 – Dolunay – Ferit Aslan

– 2018-2019 – Erkenci Kuş – Can Divit

– 2020 – Bay Yanlış – Özgür Atasoy

Can Yaman Reklam Filmleri

– 2018 – CepteTEB

– 2018 – DESA

Can Yaman’ın Sevgilisi

Can Yaman’ın özel yaşamı gündemi bi hayli fazla meşgul etmektedir. İlk olarka Açelya Topaloğlu ile kameralar karşısında görülen Can Yaman ardından Bestemsu Özdemir ile birlikteliğine devam etmiştir. En son ise Demet Özdemir ile birlikteliği bilinmektedir.

Can Yaman Sosyal Medya

Can Yaman @canyaman isimli Instagram hesabında toplam 6,3 milyon takipçi aracılığıyla takip edilmektedir. Twitter da ise @canyaman1989 isimli hesabı 242,3 bin takipçi aracılığıyla takip edilmektedir.

Adı Soyadı:
Can Yaman
Meslek:
Oyuncu
Doğum Tarihi:
08.11.1989
Boyu:
183 cm
Kilosu:
79 kg
Göz Rengi:
Kahverengi
Sevgilisi:
Bilinmiyor
Burcu:
Akrep
Eğitimi:
Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi
Doğum Yeri:
İstanbul
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.