Savaş Zafer kimdir, nereli, kaç yaşında?

13.01.2022
598
Savaş Zafer kimdir, nereli, kaç yaşında?

Savaş Zafer Kimdir, biyografi sitemizde Savaş Zafer ile alakalı biyografi yazısı hazırladık. Savaş Zafer kaç yaşında?, Savaş Zafer memleketi neresi, Savaş Zafer evi nerede, Savaş Zafer nereli, Savaş Zafer instagram, Savaş Zafer ile alakalı her detay yazımızda..

Savaş Zafer Biyografi

Savaş Zafer kimdir, kaç yaşında, hangi dizide oynuyor, sevgilisi? Savaş Zafer Melek Zübeyde, İbrahim Tatlıses ilişkisi? Yılmaz Zafer’in oğlu Savaş Zafer ile ilgili en fazla sorgulanan araştırılan konular içinde bu sorular yer aldı.

Savaş Zafer kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu, kilosu, burcu, oynadığı diziler, sevgilisi Boy kilo yaş hayatı, biyografi ve vikipedi

Savaş Zafer 21 Ocak 1994 senesinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açtı. Annesi Türk Sineması’nın sayısız filminde rol alan usta sanatçı Perihan Savaş ve babası Yeşilçam Sineması ve Türk tiyatrosunun önemli isimlerinden merhum Yılmaz Zafer’dir.  Perihan Savaş ve Yılmaz Zafer 1987 senesinde nikah masasına oturdu. Yılmaz Zafer Perihan Savaş hayranıydı. Savaş Zafer ablası Melek Zübeyde Tatlı’dır.  Melek Zübeyde Tatlı annesi Perihan Savaş’ın İbrahim Tatlıses ile ilk evliliğinden dünyaya gelmiştir. Savaş Zafer dünyaya gözlerini açtıkten bir yıl sonra babası merhum Yılmaz Zafer’i kalp krizi ve takip eden beyin kanaması neticesinde kaybetti. Eğitim yaşamına İstanbul’da başlayan Savaş Zafer liseyi bitirdiktan sonra üniversite eğitim hayatına İstanbul Özyeğin Üniversitesi’nde bitirdi. Annesi ve babası oyuncu olmasına karşın Savaş Zafer iş yaşamında işletmeci ve girişimci olmayı seçerek oyunculuk mesleğini icra etmedi.

Savaş Zafer

Savaş Zafer iş yaşamına işletmeci olarak adım attı. 2019 senesinde ilk mekanını İstanbul Kadıköy’de açan genç işadamı açtığı mekanın adına annesinin adını verdi. Perihan Meyhane işletmesinin sahibi olan Savaş Zafer işletme alanında çalışmalarını ve faaliyetlerini sürdürmektedir. İbrahim Tatlıses ile araları çok iyi olan Savaş Zafer İbrahim Tatlıses’in öz oğlu gibi. Savaş Zafer annesi Perihan Savaş ilk evliliğini İbrahim Tatlıses, ikinci evliliğini Yılmaz Zafer ve üçüncü evliliğine ramak kala adı 2011 senesinde işadamı ve Galatasaray’ın eski yönetim kurulu üyesi Derya Taşdelenler ile anılmaya başlandı. Hatta evliliğe giden yolda kesin gözü ile bakılan ilişki sessiz sedasız bitti. Savaş Zafer jest ve mimikleri ile en fazla babası merhum Yılmaz Zafer’e benzetilmektedir.

Savaş Zafer boyu 1.74 cm kilosu 78 kg ve burcu Oğlak.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.