Esra Ceyhan kimdir, Esra Ceyhan kaç yaşında?

07.11.2021
404
Esra Ceyhan kimdir, Esra Ceyhan kaç yaşında?

Esra Ceyhan kimdir, biyografi bölümünde Esra Ceyhan biyografi sayfası ile karşınızdayız. Esra Ceyhan kaç yaşında?, Esra Ceyhan memleketi neresi, Esra Ceyhan facebook, Esra Ceyhan nereli, Esra Ceyhan instagram, Esra Ceyhan ile ilgili kısaca her şey bu sayfada.. Esra Ceyhan kimdir? başlığımızın detayları..

Esra Ceyhan Kimdir – Esra Ceyhan Biyografi

 Tv programcısı, sunucu 1969 doğumlu Esra Ceyhan, 1996 senesinde HBB ekranlarında ”İkiden Dörde” adlı gündüz kuşağı programı ile yayın yaşamına adım atmıştır. Esra Ceyhan başarıyla sunduğu bu programın sonrasında Atv’ye geçerek ekranlar için bir klasik haline gelmeyi başarmış olan “Esra Ceyhan’la A’dan Z’ye” adlı programı senelerca başarıyla sürdürmüştür. Bu programı sunduğu senelerda eşzamanlı olarak “Sabah Gazetesi”nde köşe yazarlığı yapmıştır. 

Sunuculuk kariyerinin bunun yanında önceden Posta gazetesinde yazarlık da yapan Esra Ceyhan, 1992’de diş hekimi Barbaros Ceyhan ile evlendi ve 2009’da eşinden ayrıldı.

 Kanal D Esra Ceyhan&la, TRT Esra Ceyhan’la Hayat isimli gündüz programlarını sunan sunucu’nun Cey Yapım adlı bir şirketi bulunmaktadır.

biyografi

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.