Safiye Nur Şimşek kimdir, Safiye Nur Şimşek kaç yaşında?

07.11.2021
416
Safiye Nur Şimşek kimdir, Safiye Nur Şimşek kaç yaşında?

Safiye Nur Şimşek kimdir, biyografi bölümünde Safiye Nur Şimşek biyografi sayfası ile karşınızdayız. Safiye Nur Şimşek kaç yaşında?, Safiye Nur Şimşek memleketi neresi, Safiye Nur Şimşek facebook, Safiye Nur Şimşek nereli, Safiye Nur Şimşek instagram, Safiye Nur Şimşek ile ilgili kısaca her şey bu sayfada.. Safiye Nur Şimşek kimdir? başlığımızın detayları..

Safiye Nur Şimşek Kimdir – Safiye Nur Şimşek Biyografi

1990  İstanbul doğumlu Safiye Nur Kartal, İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuş, Gebze Teknik Üniversitesi’nde ise yüksek lisans yapmaktadır. 26 sene kadar İstanbul’da yaşamış, şimdi ise ise  Ankara’da yaşamaktadır. Ankara Çukurambar’da, işletmiş olduğu Pudra Güzellik salonu isimli bir işyeri bulunmaktadır.

Üniversitesi zamanında yönetici asistanlığı, fotoğrafçılık ve makyözlük yapmıştır. Mezuniyetin sonrasında Bilgisayar Mühendisi olarak çalışmaya başlamış, sonrasında ise ModaAsist’i yazmış ve moda ile alakalı eğitimler almıştır.

Safiye Nur Şimşek tüm bunların bunun yanında Lisanslı pist yarışçısı kimliği ile de tanınmaktadır. Kurmuş olduğu Modaasist, ülkemizin ilk online moda asistanlığı sitesidir. Sosyal medya hesaplarını da çok aktif bir biçimde kullanan  Safiye Nur Şimşek’in  resmi instagram hesabında ki takipçi sayısı 92,9bin civarında takipçisi mevcuttur. Youtube video kanalında ise bu sayı 4,79 Bin..

Beyaz Tv ekranlarında yayına giren, (Safiye Nur’La Biz Bize) isimli programı hazırlayıp sağlamaktadır. Programda sağlıklı ve kaliteli yaşam önerileri, modada son trendler ve hastalıklarda güncel tedaviler gibi hayata dair konular işlenmektedir.

Safiye Nur Şimşek evli ve bir kız çocuk annesidir.

biyografi

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.