Sinan Engin kimdir, Sinan Engin kaç yaşında?

06.11.2021
457
Sinan Engin kimdir, Sinan Engin kaç yaşında?

Sinan Engin kimdir, biyografi bölümünde Sinan Engin biyografi sayfası ile karşınızdayız. Sinan Engin kaç yaşında?, Sinan Engin memleketi neresi, Sinan Engin facebook, Sinan Engin nereli, Sinan Engin instagram, Sinan Engin ile ilgili kısaca her şey bu sayfada.. Sinan Engin kimdir? başlığımızın detayları..

Sinan Engin Kimdir – Sinan Engin Biyografi

Eski futbolcu ve teknik direktör Sinan Engin, şu an Beyaz Futbol programında yorumculuk yapmaktadır.

Sinan Engin  1964 senesinde Trabzon’da doğmuştur. Sinan Engin, futbola 1974 senesinde Beşiktaş’ın altyapısında başladı. Yedi yıl altyapıda oynayan Engin, 1981 senesinde Beşiktaş A takımına yükseldi. 1989’a kadar Beşiktaş’ta futbol oynayan Sinan Engin; Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra Süper Lig’de Adana Demirspor, MKE Ankaragücü ve Sarıyer takımlarında forma giymiştir. Aktif futbol yaşamının sonrasında sırasıyla Kuşadası spor, Boluspor ve Ankaraspor’da görev almıştır.

Futbolculu kariyerinin sonrasında teknik direktörlük yapan Sinan Engin, ilk kez 1998 senesinde Kuşadasıspor’da görev aldı. Sonraki senelerda Boluspor ve Ankraspor’da görev aldı. 

İlerleyen zamanlarda Beşiktaş menajerliğine getirilen Engin, 100. senesinde şampiyon olan takımda büyük emek sarfetti. Ümit Milli Takım Menajerliği yapan Engin, Beyaz TV’de futbol yorumculuğu yapmaktadır.

Beyaz TV Spor Müdürü görevi de yapan Ertem Şener‘in sunduğu Beyaz TV‘de Beyaz Futbol ve Derin Futbol adlı programlarda “Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı ile birlikte yorumculuk yapmaktadır.

Seda Sayan ile olan evliliğinden, 1990 doğumlu oğlu Oğulcan Engin, Beşiktaş altyapısında futbola başladı ve Beşiktaş PAF takımında kaptan olarak görev yapmaktadır. Ayşe Karasu ile yaptığı ikinci evliliğinden Elif isimli bir kızı olmuştur.

biyografi

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.